fbpx

Dit ben ik

EMT_3994-42

Ik ben Marsha, een enthousiaste, innovatieve en nieuwsgierige muziekdocente en NLP trainster. Ik combineer deze 2 passies zowel in muzieklessen als in trainingen/workshops over persoonlijke ontwikkeling. Ik merk dat ze elkaar versterken en een hele mooie combi vormen. Hoe ziet dit er dan uit?

Stel je voor in het dagelijks leven loop je tegen bijvoorbeeld je uitstelgedrag aan en in de muziekles komt dit ook tot uiting door niet te oefenen tussen de lessen door. Want: er is geen tijd, je bent druk, het wordt vergeten, niet weten waar te beginnen. Meestal zit bij alle veelgehoorde excuses een onderliggende oorzaak achter waar we samen naar op zoek gaan en aanpakken. Als je dit weet te doorbreken in de muziekles, is het een kleinere stap om dit ook op andere vlakken in je leven aan te pakken. Hierdoor groei je zowel als muzikant en als mens.

Een persoonlijke aanpak wordt vaak genoemd in combinatie met muziekles, maar beperkt zich vaak tot zelf mogen kiezen welke nummers je wilt spelen. Ik wil graag nog een stap verder gaan door je inzichten te geven, patronen te doorbreken, zodat je het meest optimale resultaat kunt behalen. En hoe mooi als je dit vervolgens ook in je dagelijks leven kunt toepassen.

Het concept

Het concept van Marsemijn zoals het nu staat, is niet altijd zo geweest maar gaandeweg met mij meegegroeid. 
Ooit ben ik begonnen op het Conservatorium van Maastricht waar ik afstudeerde als Orthopedagogische Muziekbeoefenaar (ofwel: OMB), docent muziek met specialisatie kunsteducatie.

Als OMB-er is het doel nog steeds om muziekles te geven, maar je bent in staat om rekening te houden met alles wat er achter ligt/ met wat er ook nog speelt. In dit geval ging dit over gedragsproblemen of ontwikkelingstoornissen met muziek doorbreken (OMB- Docent muziek Conservatorium Maastricht).

Daar is dus wel een eerste basis gelegd. Steeds verder heb ik me ontwikkeld en een paar jaar geleden in aanraking gekomen met NLP, wat meteen voelde alsof dit het ontbrekende stukje was. Inmiddels heb ik mijn certificaat als NLPtrainster en ben ik de muzieklessen nog verder gaan verdiepen. Daarnaast heb ik ook mijn eigen trainingen ontwikkeld waar muziek een prominente rol speelt.

Muziek gaat voorbij aan woorden en taal, rechtstreeks de emotie in. Ik gebruik het dus ook veel in mijn trainingen en workshops. Ik heb er zelfs een hele voorstelling omheen geschreven. Dus hoe waardevol is het als je dit weet in te zetten.

Zo is ook het Bus-idee gaandeweg ontstaan en dus mijn bedrijf. Het begon ooit met 1 leerling en een krantenartikel (lees hier verder).

Het mooie is dat dit steeds weer samenkomt in mijn missie: Ik wil graag mensen in beweging zetten. Hoe prachtig past daar de metafoor van de bus bij. Ik kan hier nog uren over praten en dit kan je lezen onder het kopje Missie en Visie

En zo staat het vernieuwde concept van Marsemijn MIA voor muziek en persoonlijke ontwikkeling. De 3 poten waar het bedrijf op staat: Muziek, IN-N, Academy. Hoe dit tot stand is gekomen, lees je hier.  AANBOD VERDER BENOEMEN.

 

Nieuwsgierig geworden? Maak nu een afspraak voor een proefles of geef je op voor 1 van de trainingen.

cropped-cropped-logo-los-groen.jpg

Contact
Marsemijn MIA
Kaaidijk 1
3998 WH Schalkwijk

06 22 51 86 15
marsemijn@gmail.com

KVK: 53906659

 

Volg ons op

Volg ons op Social Media

insta knop_vrijstaand

 Social Media

 

FB knop_vrijstaand

© Copyright Marsemijn MIA 2021. All Rights Reserved.