fbpx

Crowdfunding

Werken bij Marsemijn

Marsemijn blijft rollen in 2019

Wat: Ik start dit crowdfundingsproject om de bestaande muziekbus te vervangen voor een bus waar mijn leerlingen en ik ook daadwerkelijk in kunnen staan! En een nieuwe bus biedt ook weer nieuwe mogelijkheden!

Noodzaak: Dit busje heeft haar beste tijd gehad, ze is oud, begint slijtage problemen te krijgen en komt dit jaar niet meer door de APK keuring. In deze bus komt alles samen; het ultieme gevoel van vrijheid van rijden in een bus met je raam open, je haren in de wind en op de radio je favoriete nummer terwijl je de hele dag doet wat je het liefste doet. Het gemak voor ouders dat ik aan huis kom in deze tijd van drukke agenda’s, scheelt weer 1 ritje. Plus dat alles in de bus aanwezig is om er voor alle leerlingen iedere muziekles weer een fantastische muziekles van te maken!

Marsemijn Muziek; Rollende muziek
"Heel veel muziek in een heel leuk busje"

Deze zin, die ik ontving van een goede vriendin, zegt het eigenlijk allemaal! Marsemijn is veel meer dan alleen een muziekschool!
Uiteraard tourt de bus doordeweeks langs alle enthousiaste leerlingen voor een fantastische muziekles aan huis! Daarnaast is er nog veel meer mogelijk met deze bus. Wist je namelijk dat hij ook een Muzikale Escape Room bevat?! Overal in de bus liggen aanwijzingen en raadsels verstopt! (juist ja die Escape Room die ook naar jouw evenement/feest kan komen!)
Wil je een workshop op locatie en samen met je vrienden/collega's/familie je muzikaal uitleven? Van Band tot Boomwhacker en van improvisatie tot imponeren met je instrument; de Marsemijnbus komt naar je toe!
Ennn de achterkant kan je in een handomdraai omtoveren tot theater (on wheels!). Gordijnen uithangen, instrumenten erbij en klaar om op te treden in verschillende omstandigheden en op vele locaties!

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is de Bus het belangrijkste onderdeel van mijn bedrijf; de bus = het concept!
Met het geld dat ik door dit project bij elkaar krijg, ga ik een nieuwe bus kopen, die duurzamer is voor het milieu en meer rij- en werkplezier biedt. Daarnaast wordt de nieuwe bus mintgroen gespoten (natuurlijk voor de herkenbaarheid) en zal mijn logo er weer groot op te zien zijn. Een gedeelte hiervan heb ik zelf bij elkaar gespaard en een deel moet uit deze crowdfunding komen. De volgende stap zal de inrichting en instrumentarium zijn. En dan is de nieuwe Marsemijn Bus een feit!

 

Jij als donateur kan mij helpen deze droom ook in 2019 voort te zetten! Wie weet kom ik in 2019 wel jouw straat of evenement binnen rollen?!
Waarom: omdat het fijn is om mensen te helpen :D

Met jouw hulp zal dit crowdfundingsproject slagen!! Dit kan op verschillende manieren:

  • Money, money, money: Omdat ik zo blij ben dat jij mij wilt helpen, heb ik een paar prachtige tegenprestaties bedacht waar voor iedereen wel wat bij zit! Ook voor andere Bus-iness, bedrijven en teams zitten er interessante tegenprestaties tussen.
  • Spread the word: nadat je zelf gesponsord hebt, jouw crowd aansporen om jouw goede voorbeeld te volgen! Je kan mijn project zelf delen op je social media kanalen en op die manier ervoor zorgen dat de Marsemijn Crowd groter en groter wordt!

TIP: Blijf op de hoogte van mijn vorderingen door dit project als favoriet aan te vinken (rechtsbovenin)
Je kan me ook volgen op Facebook of Instagram


cropped-cropped-logo-los-groen.jpg

Contact
Marsemijn MIA
Kaaidijk 1
3998 WH Schalkwijk

06 22 51 86 15
marsemijn@gmail.com

KVK: 53906659

 

Volg ons op

Volg ons op Social Media

insta knop_vrijstaand

 Social Media

 

FB knop_vrijstaand

© Copyright Marsemijn MIA 2021. All Rights Reserved.